Fogfria golvbeläggningar

Vad är viktigt med ditt golv? Är det slitstyrkan, halkskyddet eller att det snabbt kommer på plats?

Funktionen är såklart alltid viktig, men utseendet är också något att fundera på. Alla våra golv går att få med olika färger och ytbehandlingar. Tillsammans går vi igenom vad som är viktigt för just dig och lotsar dig igenom processen att välja rätt golv efter dina förutsättningar. Vi möter också alla miljökrav och erbjuder även golvsystem som är M1-certifierade – en frivillig certifierning som ställer betydligt högre krav än vad europeisk lagstiftning gör.

När passar vilket golv bäst egentligen? Är det en lagerlokal, industrilokal eller kanske ett restaurangkök? Alla lokaler ställer olika krav, och läggningstiden är också en viktig faktor Här är en kort genomgång av några golvtyper – kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det golv du behöver.

 

Epoxygolv
En stenhård beläggning som läggs på betonggolv och är mycket hållbar. Epoxy är luktfritt, vilket betyder att golvläggningen inte stör den övriga verksamheten. Härdnigstiden är dock något längre än några av våra andra golvtyper. De största fördelarna är att det är lättstädat, hygieniskt och hållbart.

Akrylgolv
Fördelen med akryl är en snabb installation. Vi kan förbehandla, lägga och lacka på samma dag, men akryl har en stark lukt vilket kan påverka omgivningen.

 

Polyuretangolv
En flexibel beläggning som kan läggas på alla underlag, även på sådana som rör sig under året i takt med årstidsväxlingarna.

Vinylester
En funktionsbeläggning som tål alla kemikalier, hett vatten etc. Med den kan du även t ex klä in tankar och andra ytor som måste tåla allt.

Besök oss

Ångermanlandsgatan 28 B
891 38 Örnsköldsvik

Kontakt

070 - 323 06 44

robert@specialbelaggningar.se

Tjänster

Fogfria golvbeläggningar

Betonggolv

Betonglagningsprodukter

Special-strukturputs

Avlastningsmattor

Städmaskiner

Företaget

Om Specialbeläggningar

Referenser

Kontakta oss

Lediga jobb

Rot

© 2021 Specialbeläggningar AB - Hemsida & Design: CC Mediakonsult